Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Kitap Günleri’ne Yoğun İlgi

Afyonkarahisar’da 08–20 Mayıs tarihleri arasında Zafer Meydanı’nda düzenlenen Kitap Günleri, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Özellikle çocuklar ve gençlerin fuara büyük ilgi gösterdiği etkinlikte, çok sayıda yayınevi ve dernek stant açarak ziyaretçilere geniş bir kitap seçkisi sunuyor.

Afyonkarahisar’da 08–20 Mayıs tarihleri arasında Zafer Meydanı’nda düzenlenen Kitap Günleri,

Fuar alanında kurulan stantlarda yeni çıkan kitaplar okuyucularla buluşurken, ziyaretçiler aynı zamanda sevdikleri yazarlarla bir araya gelme imkânı da buluyor.

YAZARLARDAN İMZA GÜNLERİ VE SÖYLEŞİLER

Etkinlik kapsamında birçok ünlü yazar, imza günleri ve söyleşilerle okurlarıyla buluşuyor. Kültürel etkinliklerin yoğun şekilde sürdüğü fuarda, özellikle gençlerin yazarlarla doğrudan iletişim kurması dikkat çekiyor. Katılımcılar, hem kitaplarını imzalatma fırsatı buluyor hem de düzenlenen söyleşiler aracılığıyla edebiyata dair keyifli sohbetlere katılıyor.

KÜLTÜREL ATMOSFER DİKKAT ÇEKİYOR

Her yaştan vatandaşın ziyaret ettiği Kitap Günleri, Afyonkarahisar’da güçlü bir kültür ve edebiyat atmosferi oluşturuyor. Öğrencilerin kitaplara olan ilgisinin artması ise organizasyonun en dikkat çeken yönleri arasında yer alıyor. 20 Mayıs’a kadar sürecek fuarın, kentteki kültürel etkinliklere katkı sağlamaya devam etmesi bekleniyor.