Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda Karataş güven tazeledi

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan İbrahim Karataş, üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Genel Kural’da Karataş’a 1077 oy kullanıldı.

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Yoğun katılımla yapılan genel kurul, divan heyetinin oluşturulmasının ardından faaliyet ve denetim raporlarının okunmasıyla başladı. Raporlar, üyelerin oy birliğiyle ibra edildi. Daha sonra başkanlık seçimine geçildi. Kullanılan oyların sayımının ardından en yüksek oyu alan İbrahim Karataş, yeniden Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı oldu.

İbrahim Karataş başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
Yusuf Ortaç, Halil Acar, Hüseyin Gölçük, Kazım Adıbelli, Selim Çam, Veysel Aktaş, Nurullah Akdeniz, Ramazan Arslan, Uğur Yakın ve İbrahim Şahin.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri
İbrahim Karaarslan, Osman İnce, Tuna Yavşan, Ahmet Bacak, Murat Bayrakdar, Halil Koçak, İlyas Kırıkpınar, Üzeyir Memiş, Beytullah Çevrin, Ramazan Matyar ve Galip Altuner.

Denetim Kurulu Asil Üyeleri
Servet Akyol, Selim Ay ve Ali Aytuğ.

Denetim Kurulu Yedek Üyeleri
Murat Kırıkpınar, Abdurrahman Olguner ve Zeki Başer.