Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afyonkarahisar’a spor tesisi yatırımı

Afyonkarahisar’a 4 ilçeye, 10 beldeye ve 2 köye spor tesisleri kazandırılacak.

Afyonkarahisar'a 4 ilçeye, 10 beldeye ve 2 köye spor tesisleri

AFYONKARAHİSAR’A SPOR TESİSLERİ MÜJDESİ
Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya, ilçe, belde ve köylerdeki spor altyapısına önemli yatırımlar yapıldığını duyurdu. Ak Parti Milletvekili Özkaya, bu yatırımlar sayesinde ilçelere kazandırılacak olan spor tesislerinin sözleşmelerini imzaladıklarını belirtti.

GENÇLİK MERKEZİ VE HALI SAHALAR GELİYOR
Özkaya, “Bugün Spor Toto Başkanlığımızda, 4 ilçemiz, 10 beldemiz ve 2 köyümüze kazandırdığımız Gençlik Merkezi, halı saha ve diğer spor tesislerinin sözleşmesini imzaladık” dedi. Bu açıklama, bölgedeki gençlere yönelik spor faaliyetlerinin artırılmasına yönelik atılan önemli adımları gözler önüne serdi.

DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR
Yapılacak olan spor tesislerinin ilçelere, beldelere ve köylere hayırlı olmasını dileyen Özkaya, “Bu süreçte desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak, Spor Toto Başkanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Yatırımın sadece bölgenin spor altyapısını güçlendirmekle kalmayıp, gençlerin sosyal ve fiziksel gelişimlerine de katkı sağlayacağı vurgulandı.