Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afyonkarahisar’da antrenman, eğlence ve transfer bir arada

  Gelecek sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan komşu

 

Gelecek sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan komşu ilimizin takımı Belediye Kütahyaspor, Afyonkarahisar’daki kampını tüm hızıyla devam ettirirken eğlence, antrenman ve transferleri bir arada sürdürüyor.

TFF 3. Lig takımlarından Belediye Kütahyaspor, Afyonkarahisar’da çalışmalarına başladığı yeni sezon kampını sürdürüyor. 2022-2023 sezonunda kıyasıya bir mücadeleye girecek olan Kütahyaspor, 12 gün sürecek olan Afyonkarahisar kampına, 14 Temmuzda başladı. Hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdüren Kütahya ekibinde antrenmanların yanı sıra doğum günü kutlamalarıyla oyuncuların modları yüksek tutuluyor. Takımın kampta olması transferlerin yapılmasını da engellemiyor.

MURAT ELKATMIŞ’I KADROSUNA KATTI

Kütahyaspor 23 Şubat 2001 İzmir doğumlu sol kanat oyuncusu Murat Elkatmış’ı, 1. Lig ekibi Bodrumspor’dan 1 yıllığına kiralık olarak kadrolarına kattıklarını açıkladı. 2018-19 Sezonunda Suat Kaya önderliğinde 2.Lig şampiyonu olarak 1.Lige yükselen Menemenspor’da profesyonel olan genç oyuncu, sonraki 1.5 sezonda takımıyla 1.lig’de önemli süreler aldı ve toplam 30 resmi maçta forma giydi. Hücum bölgesinin her yerinde oynamasına karşın asıl olarak sol kanatta sergilediği performansla dikkat çeken Murat Elkatmış, dikine top sürme becerisi, hızı ve gücüyle bir dönem ülkemizde forma giyen Amrabat’a benzeyen stili ile başta Fenerbahçe Scoutları olmak üzere önemli ekiplerin dikkatini çekti. 2020-2021 sezonunun devre arasında Ali Şafak Öztürk’ün sahibi olduğu Bodrumspor önemli bir bonservis ödeyerek oyuncuyu üç buçuk yıllığına kadrosuna kattı. Yarım devre 2. Ligde 18 maça çıkıp 4 gol kaydeden başarılı oyuncu geçen sezon ise Niğde Anadolu ve Kalecik FK takımlarında kiralık olarak oynadı. Henüz 21 yaşındaki Murat Elkatmış, 2022-2023 Sezonunda kendisinden beklenen çıkışı yapabileceği Belediye Kütahyaspor’a katıldı.

KAMP KADROSU VE EKİBİ

Kampta Bilal Şeflek, Muhammed Burak Çelik, Can Türk, İsmail Karakaş, Fatih Kunat, İbrahim Başer, Özgür Kazar, Emrah Dağ, Hasan Sürmeli, Yasin Reis, Önder Akdağ, Alper Kağan Çakır, Kadir Bilimler, Erdinç Çepoğlu, Ali Kemal Özkan, Ali Mert Işık, Yusuf Atasoy, Mert Yıldız, (Alt Yapı) Süleyman Tunahan Yılmaz, (Alt Yapı) ve Hakan Şimşek (Alt Yapı) yer alıyor. 2022 – 2023 sezonu teknik ekip kadrosu ve görevleri ise şu şekilde: Kaleci Antrenörü: Mehmet Hopaç, Maç ve Performans Analizi antrenörü: Erdi Kaloğlu, Teknik direktör: İsmail Güldüren, Yardımcı antrenör: Bekir Ozan Has, Atletik Performans antrenörü : Oktay Çabuk, Yardımcı Antrenör: Abdi Aktaş. (Ömer Koçak)