AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen programın ilk durağı Çobanlar Belediyesi oldu. Heyeti, Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş ve AK Parti Çobanlar İlçe Başkanı Murat Yeşil karşıladı. Belediye ziyaretinin ardından AK Parti heyeti iftar programının düzenleneceği alana geçti.
‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAHA DA PEKİŞTİRDİK’
Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çeken Milletvekili Yurdunuseven, iftar programında gençlere ve vatandaşlara yemek dağıttı. İftar programının ardından açıklamalarda bulunan Yurdunuseven, “Düzenlediğimiz Gençlik İftarımızda; AK davamızın genç, dinamik ve daima sahada var gücüyle çalışan kıymetli genç kardeşlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. İftar sonrası ilahiler eşliğinde gönüllerimizi birleştirdik, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdik. Rabbim gençliğimizin heyecanını, azmini ve davamıza olan sadakatini daim eylesin” dedi.
AK Parti heyeti Çobanlar’da gençlerle buluştu
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Kadir Can Sezgin ve beraberindeki partililer Çobanlar ilçesinde düzenlenen ‘Gençlik İftarı’ programına katıldı.

