Ziyarette, Afyon Kocatepe Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Alper Günaydın, Öğr. Gör. Kubilay Özcan ve üniversitenin İktisat Bölümü 4. sınıf öğrencisi Erlan Amanov da yer aldı. Ayrıca heyet, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Şuayıp Özdemir ile de makamında bir araya geldi.
İŞ BİRLİĞİ İMKANLARI DEĞERLENDİRİLDİ
Gerçekleşen ziyaretlerde, iki üniversite arasında yapılabilecek ortak projeler, öğrenci ve öğretim elemanları değişim programları ile eğitimde iş birliği imkanları kapsamlı şekilde ele alındı. Afyon Kocatepe Üniversitesi sosyal medya hesabından yayımladığı açıklamada, “Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi İşletme ve Yönetim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Israilov Timur ve Eğitim İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcısı Zholborsov Samatbek, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretlerde; iki üniversite arasında yapılabilecek ortak projeler, öğrenci ve öğretim elemanları değişim programları ile eğitimde iş birliği imkanları değerlendirildi.” ifadelerine yer verdi.
AKÜ ile Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi arasında iş birliği görüşmesi
Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi İşletme ve Yönetim Fakültesi Dekanı Israilov Timur ile Eğitim İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcısı Zholborsov Samatbek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

