Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

 Alkışlar Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne

    Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 13 kilo

 

 

Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 13 kilo 800 gram eroin ele geçirildi. Operasyonda Afyonkarahisar rekoru kırılırken, ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 34 milyon TL olduğu belirtildi.

 

 

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Son yılların en büyük uyuşturucu operasyonuna imza atılan operasyonda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri 13 kilo 800 gram eroin ele geçirdi.

OPERASYON KÜTAHYA YOLUNDA

Yapılan ortak çalışma sonucu öncü artçı olarak hareket ettikleri tespit edilen otomobil ve kamyonet Afyonkarahisar-Kütahya karayolu üzerinde durduruldu. Durdurulan kamyonet içerisinde yapılan aramada aracın arka kısmındaki boş karton kolilerin arasına poşetle gizlenmiş halde 13 kilo 800 gram eroin ele geçirildi. Operasyonda narkotik köpeği Coo da görev aldı. Coo’nun bulduğu eroini polis ekipleri ele geçirdi. Olayla ilgili olarak araçlarda bulunan İ.T., V.İ. ve Ş.K. isimli şahıslar ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan gözaltına alındı.

VALİ: BAŞARILI OPERASYON

Öte yandan, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı da sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle: “Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerimiz yaptıkları ortak operasyonla piyasa değeri 34 milyon TL olan 13 kg. 800 gr. Eroin maddesi ele geçirerek başarılı bir operasyona imza attı.” Haber Merkezi

 

RESİM ALTI

Operasyonda narkotik köpeği Coo da görev aldı.