Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Emirdağ Belediye Başkanı Koyuncu ile Bakanlıkta gerçekleştirdiği görüşmede Afyonkarahisar’da yürütülen sosyal hizmet çalışmalarını ele aldı.
Bakan Göktaş, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Emirdağ Belediye Başkanımız Sn. Serkan Koyuncu ile Bakanlığımızda bir araya geldik. Memleketim Afyonkarahisar’da yürüttüğümüz sosyal hizmetler ve şehrimize kazandırdığımız eserler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştik” ifadelerini kullandı.
Göktaş, Emirdağ Belediye Başkanı Koyuncu’nun evlilik sürecindeki gençlere sağladığı desteklere de değinerek, “Serkan Başkanımıza, evlilik sürecindeki gençlerimize sunduğu destekler ve sahadaki gayretli çalışmaları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.
Görüşmede, kentte sosyal hizmet alanında yürütülen projeler ve yerel yönetim iş birliği konuları ele alındı.

