Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Yerlikaya: Aranan 10 suçlu Türkiye’ye getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’nin kırmızı bültenle aradığı 6 uluslararası, 4 ulusal seviyedeki suçlunun Bulgaristan, Polonya, Gürcistan, Almanya, KKTC ve Lübnan’dan Türkiye’ye getirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı 6 uluslararası,

Bakan Yerlikaya, “Uyuşturucu ticareti, cinsel istismar ve silahlı terör örgütü üyeliği gibi suçlardan aranan şahısların izini titizlikle sürdürdük. İlgili ülkelerle ortak operasyonlar yaparak bu suçluları ülkemize getirdik. Türk polisi ve kolluk kuvvetlerimiz hangi ülkeye kaçmış olursa olsun suçluların peşini bırakmayacak” dedi. Yakalanan şahıslar arasında, Bulgaristan’da uyuşturucu ticareti yapan A.M., Polonya’da çocuğun cinsel istismarı suçundan aranan N.C., Gürcistan’da uyuşturucu ticareti ve silah kaçakçılığı yapan A.C.B., B.Y., M.Ş. ve S.S., Almanya’da çocuğun cinsel istismarı ve tehdit suçlarından aranan E.E., KKTC’de ruhsatsız silahlarla tehdit suçlarından aranan S.K. ile E.G., ve Lübnan’da silahlı terör örgütüne üyelik suçundan aranan C.Ş. yer aldı.
Yerlikaya, adaletin sağlanması için özveriyle çalışan İçişleri Bakanlığı personeline teşekkür ederken, “Türk polisi her şartta suçluları yakalayacak ve ülkemize getirecektir” ifadelerini kullandı.