Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BALLİK: “EKİBİMİZ KUVVETLİ, FESTİVAL ÇOK GÜZEL BAŞLADI”

HayalFest Festival Koordinatörü Hüseyin Ballik, festival alanında Afyonşehir mikrofonuna özel açıklamalarda bulundu. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen HayalFest’in yoğun ilgiyle başladığını belirten Ballik, festivalin Afyonkarahisar’a değer katmaya devam ettiğini söyledi.

HayalFest Festival Koordinatörü Hüseyin Ballik, festival alanında Afyonşehir mikrofonuna özel

Festivalin bu yıl hava şartları açısından da oldukça avantajlı başladığını ifade eden Ballik, “HayalFest’i 4. kez yapıyoruz. Bu sene yağmur da yok, çok güzel başladı. Muhteşem bir kadromuz var” dedi.

Bu yıl festivalin en dikkat çeken isimlerinden birinin Yıldız Tilbe olduğunu söyleyen Ballik, sanatçının ilk kez Afyonkarahisar’da HayalFest sahnesine çıkacağını belirtti.

Ballik açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Afyon’a ilk kez Yıldız Tilbe’yi de getiriyoruz. Ekibimiz kuvvetli. Afyonkarahisar’a güzel şeyler katmaya çalışıyoruz. Herkesi bekliyoruz.”

HayalFest’in her yıl büyüyerek devam ettiğini belirten organizasyon ekibi, festival boyunca birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağını ifade etti.