Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Köksal kreş velileriyle bir araya geldi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediyeye bağlı kreşte çocukları eğitim gören velilerle bir araya geldi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediyeye bağlı kreşte çocukları eğitim

Velilerle yapılan görüşmede Başkan Köksal, kreşin siyasetten uzak, tamamen eğitim odaklı bir kurum olduğunu vurgulayarak, “Bu kreş kimsenin siyaset yapacağı yer değil, eğitim yapılacak bir yerdir. Buraya eğitmen alırken akademik kişilerden destek aldık, siyasetten değil. Siz de annesiniz, ben de anneyim” ifadelerini kullandı.

‘GÖNLÜMÜZ ÇOK RAHAT’
Toplantıya katılan veliler ise Başkan Köksal’a güven duyduklarını dile getirerek, “Biz çocuğumuzu size Topuklu Efe’ye ve kurumunuza teslim ettik. Belki duygusal davrandık ama gönlümüz çok rahat ve güvendeyiz” sözleriyle memnuniyetlerini ifade ettiler.

‘ÇOCUKLARIMIZ SİZE EMANET’

Öte yandan, okuldan kendi isteğiyle ayrılan bir öğretmenin sonrasında velileri dolduruşa getirmeye çalıştığına dikkat çekildi. Konuya ilişkin konuşan veliler ise, “Bizim yerimize olsanız ne düşünürsünüz? Olayların bu şekilde olduğunu bilmiyorduk. Çocuklarımız size emanet” diyerek Başkan Köksal’a destek verdi.