Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu ile birlikte İçişleri Bakanı Sayın Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, Afyonkarahisar ve Dinar ilçesinde yürütülen belediye hizmetleri ile yerel yönetimlerin çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunulduğu öğrenildi. Görüşmede, şehirlerin gelişimine katkı sağlayacak projeler, kamu hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik çalışmalar ve yerel yönetimlerle merkezi idare arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine ilişkin konuların ele alındığı ifade edildi.

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “İçişleri Bakanımız Sayın Mustafa Çiftçi’yi, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu ile birlikte ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz.”

