Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beşok: ‘Savunmaya inanmamızın ödülü’

Bu haberin fotoğrafı yok

 

 

Sahasındaki maçta Büyükçekmece’yi yenerek dördüncü haftada ikinci galibiyetini alan HDI Sigorta Afyon Belediyesi Koçu Faruk Beşok, “Takım olarak savunmaya inanmamızın ödülünü aldık” dedi.

 

Sahasındaki maçta Büyükçekmece’yi yenerek dördüncü haftada ikinci galibiyetini alan HDI Sigorta Afyon Belediyesinde yüzler gülmeye başladı. Rakibini 76-66 yenerek üzerindeki steresi atan mor beyazlılarda başantrenör Faruk Beşok savunmada yaşanan olumsuzlukları çözdükleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

YABANCILARIMIZ OYUNU ÇOK İYİ OKUYOR

Takımın zaman içerisinde olgunlaşacağını ve daha güçlü hale geleceğini kaydeden Beşok, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geç başlamamıza rağmen en büyük artımız savunmayı çözmemiz oldu. Oyuncular mücadeleye ve savunmayla kazanacaklarına inanıyorlar. Tabii Shannon’ın dönmesi rotasyonu genişletti ve Büyükçekmece karşısında hücumda da alternatifimiz çoğaldı, TJ rahatladı. Yabancılarımız oyunu çok iyi okuyorlar, Mihaljo, TJ, Shannon neredeyse sahada asistanlığımı yapıyor.”

ZAMANLA RİTM BULACAKLAR

Yerli oyunculara da güvendiklerini belirten Beşok şöyle devam etti:

“Türkler’in yıllarca oynamamasının zorluklarını yaşıyoruz ama onlar da ritm bulacaklar. Onların arkasında durmak zorundayız, onlara ihtiyacımız var.”Beşok, Ergi Tırpancı için de Ergi, “Fizikal olarak çok kuvvetli, hatta çoğu yabancı oyuncumuzdan daha kuvvetli. Kendi yaş grubunda gücü performansına yansıyordu, tabii BSL’de eksik yönleri öne çıkıyor. Savunmadaki agresifliğinden çok yararlanıyoruz, hücumda aceleci olmaması durumunda katkısı artacak. Çok verici ve çok iyi bir takım oyuncusu. Gelişimini sürdürerek milli takımın yolunu tutmasını bekliyoruz.”HİSAR