Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Birlik ve beraberlik içinde çıkacağız, çalışacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 39. Afyonkarahisar İl Olağan Kongresi öncesinde İl Başkan Adayı Hasan Karadeniz, Afyonşehir Gazetesi’nin canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 39. Afyonkarahisar İl Olağan Kongresi öncesinde

Karadeniz, kongrenin demokrasi şöleni olacağını belirterek tüm teşkilatı birlik ve beraberliğe davet etti.
“KONGRELER CHP’NİN ŞÖLENLERİDİR”
CHP’nin geçmişten bu yana demokrasi kültürüyle örnek olduğunu ifade eden Hasan Karadeniz şöyle konuştu:
“İl başkan adayıyım. Kongremizin inşallah Afyon’umuza, Türkiye’mize ve CHP’mize hayırlar getireceğine inanıyorum. Bugün bizim bayram günümüz. Kongreler CHP’nin şölenleridir. Bizim kongrelerimiz hareketlidir; her düşünce, her görüş konuşulur, tartışılır ama sonunda buradan kazanan tek bir grup olur: O da CHP örgütüdür. Buradan hepimiz birlik ve beraberlik içinde kol kola çıkacağız.”
“PARÇALANMAYA İZİN VERMEYECEĞİZ”
Karadeniz konuşmasında parti içi dayanışmanın önemine dikkat çekerek şunları kaydetti:
“Bizim listemiz mavi liste. Tüm CHP teşkilatıyla birlik ve beraberlik içinde güçlü bir örgüt yapısı kurmaya çalışacağız. Partimize karşı yapılan saldırılara, belediye başkanlarımıza yöneltilen haksız eleştirilere karşı dimdik duracağız.”
“HEDEFİMİZ EN AZ 3 MİLLETVEKİLİ”
Yakın süreçte seçim ihtimaline karşı hazırlıklarını başlatacaklarını belirten Karadeniz, seçim hedeflerini de açıkladı:
“Yakında yapılacak olan bir erken seçim veya genel seçimde Afyonkarahisar’dan en az 3 milletvekili çıkarmak için şimdiden çalışmaya başlayacağız. Bunu başaracağımıza inanıyoruz.”