Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Biz birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız’

İhsaniye’nin İğdemir Köyü’nde yeni üyelere rozetlerini takan İYİ Parti İl Başkanı Mısırlıoğlu: “Partimize katılan her bir vatandaşımız, milletimizin değişim ve umut arzusunun en somut göstergesidir. İYİ Parti olarak köy köy, mahalle mahalle vatandaşlarımızla buluşmaya, onların dertlerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız”

İhsaniye’nin İğdemir Köyü’nde yeni üyelere rozetlerini takan İYİ Parti İl

İYİ PARTİ’YE KATILANLARA ROZETLERİNİ MISIRLIOĞLU TAKTI

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partisine yeni katılanlara rozet taktığı İhsaniye ilçesine bağlı İğdemir Köyü’nde yaptığı konuşmada, partisine katılanların değişim ve umut arzusunda olduğunu belirterek, “İYİ Parti olarak köy köy, mahalle mahalle vatandaşlarımızla buluşmaya, onların dertlerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız” dedi. İl yönetim kurulu üyeleriyle İğdemir Köyü’nde düzenlenen rozet takma töreninde konuşan Mısırlıoğlu, vatandaşların sorunlarını ve çözüm önerilerini yerinde değerlendirdiklerini belirterek, İYİ Parti teşkilatının tabandan güçlenerek büyüdüğünü söyledi.

VATANDAŞIN DERTLERİNİ DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

İYİ Parti’ye katılanlara rozetlerini takan İl Başkanı Mısırlıoğlu, şu ifadeleri kullandı: “İhsaniye İğdemir Köyü’nde bizleri bağrına basan kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk. Partimize katılan her bir vatandaşımız, milletimizin değişim ve umut arzusunun en somut göstergesidir. İYİ Parti olarak köy köy, mahalle mahalle vatandaşlarımızla buluşmaya, onların dertlerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız.” İl yönetim kurulu üyeleri de vatandaşlarla yakından ilgilenerek bölgenin ekonomik, sosyal ve altyapı sorunlarına ilişkin talepleri dinledi.