Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de gözler Dinar’a çevrildi: Ali Arıkan için değişim iddiası

Afyonkarahisar siyasetinde son günlerde yaşanan gelişmeler Cumhuriyet Halk Partisi’nde hareketli bir sürecin yaşandığını gösteriyor.

Afyonkarahisar siyasetinde son günlerde yaşanan gelişmeler Cumhuriyet Halk Partisi'nde hareketli

İl Başkanı Hasan Karadeniz’in görevinden ayrılmasının ardından parti kulislerinde şimdi de CHP Dinar İlçe Başkanı Ali Arıkan’ın görevden alınabileceği yönünde iddialar konuşulmaya başlandı. CHP kulislerinde dile getirilen iddialara göre, il başkanlığındaki değişimin ardından ilçe teşkilatlarında da yeni bir yapılanmaya gidilebileceği öne sürülüyor. Bu kapsamda Dinar İlçe Başkanı Ali Arıkan’ın görevine devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Ancak şu ana kadar CHP Genel Merkezi veya CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından bu yönde resmi bir açıklama yapılmadı.
ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLİK KAZANACAK
Özellikle Dinar’da uzun süredir ilçe başkanlığı görevini sürdüren Ali Arıkan’ın geleceğiyle ilgili söylentiler parti tabanında da yakından takip ediliyor. Parti içinde yeni yönetim anlayışı doğrultusunda bazı ilçe teşkilatlarında değişiklik yapılabileceği ifade edilirken, bu iddiaların resmi makamlar tarafından henüz doğrulanmadığı belirtiliyor. Siyasi gözlemciler ise il başkanlığındaki değişimin ardından teşkilatlarda yaşanabilecek olası görev değişikliklerinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını değerlendiriyor. CHP Dinar İlçe Başkanlığı ile ilgili gelişmelerin nasıl şekilleneceği ve Genel Merkez’in bu konuda nasıl bir karar alacağı kamuoyu tarafından yakından izleniyor.