Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Akkent: “Bağımsız üye olarak görevimi sürdüreceğim”

Ahmet Akkent, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ettiğini ve Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nde bağımsız üye olarak görevine devam edeceğini açıkladı.

Ahmet Akkent, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ettiğini ve Afyonkarahisar

Akkent, kamuoyuyla paylaştığı yazılı açıklamada, son günlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın CHP’den AK Parti’ye geçeceğine yönelik iddiaların gündeme geldiğini belirtti.

Belediye Meclis Üyeliği görevini herhangi bir siyasi kimlikten ziyade şehre hizmet etme düşüncesiyle kabul ettiğini ifade eden Akkent, yaşanan süreç ve kamuoyuna yansıyan parti değişikliği iddialarının yeniden değerlendirme yapmasına neden olduğunu kaydetti.

Akkent açıklamasında, “Bu nedenle ailem ve yakın çevremle yaptığım istişareler sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa etme ve Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nde bağımsız üye olarak görevime devam etme kararı aldım”ifadelerini kullandı.

Kararının herhangi bir kişiyi kırma, tartışma ya da polemik amacı taşımadığını belirten Akkent, siyasi etik anlayışı doğrultusunda hareket ettiğini vurguladı. Akkent, bundan sonraki süreçte Afyonkarahisar’ın menfaatleri doğrultusunda bağımsız belediye meclis üyesi olarak görevini sürdüreceğini ifade etti.