Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dazkırı’da Alt Geçit Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, ilçede ulaşım güvenliğini ve konforunu artırmak amacıyla alt geçitte başlatılan tadilat ve yenileme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, ilçede ulaşım güvenliğini ve konforunu

Dazkırı’da ulaşım altyapısını iyileştirmeye yönelik çalışmalar kapsamında alt geçitte gerçekleştirilen kapsamlı tadilat ve yenileme süreci sona erdi. Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, çalışmaların tamamlandığını belirterek ilçenin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Başkan Çiçek’ten Karayolları personeline teşekkür

Çalışmalar sürecinde verilen desteklere de değinen Başkan Fatih Çiçek, Karayolları 134. Şube Şefi İsmail Baykal başta olmak üzere emeği geçen tüm Karayolları personeline teşekkür etti.

Çiçek, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Dazkırı’mızın ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek için alt geçidimizde başlattığımız kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmaları tamamlanmıştır. İlçemizin bu önemli noktasındaki yenileme sürecindeki kıymetli destekleri, yakın ilgileri ve koordineleri için Karayolları 134. Şube Şefi Sayın İsmail Baykal başta olmak üzere, emeği geçen tüm Karayolları personelimize hemşehrilerimiz adına yürekten teşekkür ederiz.”