Dazkırı’da ulaşım altyapısını iyileştirmeye yönelik çalışmalar kapsamında alt geçitte gerçekleştirilen kapsamlı tadilat ve yenileme süreci sona erdi. Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, çalışmaların tamamlandığını belirterek ilçenin ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.
Başkan Çiçek’ten Karayolları personeline teşekkür
Çalışmalar sürecinde verilen desteklere de değinen Başkan Fatih Çiçek, Karayolları 134. Şube Şefi İsmail Baykal başta olmak üzere emeği geçen tüm Karayolları personeline teşekkür etti.
Çiçek, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Dazkırı’mızın ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek için alt geçidimizde başlattığımız kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmaları tamamlanmıştır. İlçemizin bu önemli noktasındaki yenileme sürecindeki kıymetli destekleri, yakın ilgileri ve koordineleri için Karayolları 134. Şube Şefi Sayın İsmail Baykal başta olmak üzere, emeği geçen tüm Karayolları personelimize hemşehrilerimiz adına yürekten teşekkür ederiz.”

