Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demirel Afyonşehir’e konuştu: Afyon bu fuarı çoktan hak etmişti

İş İnsanı Adnan Demirel, Afyonşehir Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar’da düzenlenen Blok Mermer Fuarı’nın sektörel ve bölgesel anlamda ne kadar isabetli bir adım olduğunu vurguladı.

İş İnsanı Adnan Demirel, Afyonşehir Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar’da düzenlenen

Demirel, “Hayalden gerçeğe bir sloganımız vardı, buna ‘taş yerinde ağırdır’ı da ekledik. Bu fuar da bu slogana yakıştı. Çünkü Türkiye’deki pek çok ocaktan gelen blok mermer Afyon’da işleniyor, ihraç ediliyor. Beş yüzü aşkın üretici firma burada faaliyet gösteriyor. Bu fuar Afyon’un hakkıydı” ifadelerini kullandı.
45 yıllık mermercilik geçmişine sahip olduğunu söyleyen Demirel, “Bugün duyguluyum. Çünkü bu fuar yalnızca bir başlangıç değil; gençlerimiz, geleceğimiz ve şehrimiz için milyar dolarlık ihracat yolunun ilk adımıdır” dedi. Afyon basınına ve mermer sektörü temsilcilerine de teşekkür eden Demirel, “Taşın altına elini koyan herkese minnettarım. Bu daha başlangıç” diyerek sözlerini tamamladı.