Emirdağ’ın Karacalar kavşağında meydana gelen kazada bir tır henüz belirlenemeyen bir sebeple seyir halinde bulunduğu yolun ortasına devrildi. Yaklaşık 24 ton karpuz taşıdığı belirtilen tır yolun bir süre kapanmasına neden oldu.
Emirdağ ilçesi Karacalar kavşağında meydana gelen ve kontrolden çıkan karpuz yüklü tırın yol ortasına devrildiği kazada yaklaşık 24 ton karpuz yola dağılarak ziyan olurken, kazadan dolayı karayolunda trafik tek yönlü olarak yaklaşık yarım saat durdu. Edinilen bilgilere göre S.B. idaresindeki 35 HC 9276 plakalı tır, sürücünün henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç ardından yol ortasına devrildi.
TRAFİK YAKLAŞIK YARIM SAAT TEK YÖNLÜ OLARAK DURDU
Kazada sürücü S.B. yaralanırken, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Olayda, tırın dorsesinde bulunan yaklaşık 24 ton karpuz ise yola dağıldı. Kazanın meydana geldiği yolda trafik yaklaşık yarım saat tek yönlü olarak durdu. Yola dağılan karpuzların temizlenmesi ile yol tekrar trafiğe açıldı. Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı. İHA

