Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Mahallesi’nde kaldırım çalışması yapılacak

Afyonkarahisar Belediyesi, Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirilecek kaldırım sökme çalışmaları nedeniyle vatandaşlara ve sürücülere uyarıda bulundu.

Afyonkarahisar Belediyesi, Fatih Mahallesi'nde gerçekleştirilecek kaldırım sökme çalışmaları nedeniyle vatandaşlara

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bugün saat 18.00 ile 23.00 arasında Fatih Mahallesi’nde bulunan Taş Ocakları Yolu ile 769, 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776, 777 ve 778’inci sokaklarda kaldırım sökme çalışmaları gerçekleştirilecek. Çalışmalar süresince ilgili güzergâhlardaki yolların kısmen trafiğe kapatılacağı belirtilirken, ulaşımın kontrollü şekilde sağlanacağı ifade edildi.
ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR TERCİH EDİLMELİ
Belediye yetkilileri, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmelerini, mümkün olduğunca alternatif güzergâhları kullanmalarını istedi.
Açıklamada, çalışmalar sırasında gösterilecek anlayış ve sabır için vatandaşlara teşekkür edildi.