Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vatandaşlar hafta sonunu evde geçirmek yerine doğayla iç içe alanlara yöneldi. Afyonkarahisar’ın gözde dinlenme noktalarından biri olan Erkmen Göleti, pazar günü yoğun ilgi gördü. Aileleriyle birlikte gölet çevresine gelen vatandaşlar yürüyüş yapıp manzaranın keyfini çıkarırken, çocuklar ise açık havada doyasıya eğlendi.
MAVİ VE YEŞİLİN BULUŞMA NOKTASI
Doğal güzelliğiyle dikkat çeken gölet çevresi, hafta sonunu sakin ve huzurlu geçirmek isteyenlerin uğrak noktası oldu. Bazı vatandaşlar piknik yapmayı tercih ederken bazıları da gölet çevresinde oturarak temiz havanın tadını çıkardı. Güneşli havanın etkisiyle bölgede hareketlilik yaşanırken, ortaya renkli görüntüler çıktı.
Gölete gelen vatandaşlar, özellikle bahar aylarında bölgenin ayrı bir güzelliğe büründüğünü belirterek, ailece vakit geçirmek için Erkmen Göleti’nin önemli bir alternatif olduğunu ifade etti.
Güzel havayı fırsat bilenler Erkmen Göleti’ne akın etti
Afyonkarahisar’da hafta sonu güneşli havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar, mavi ve yeşilin buluştuğu Erkmen Göleti’nde aileleriyle birlikte vakit geçirerek pazar gününün tadını çıkardı.

