Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İscehisar Kaymakamı Uygun, göreve başladı

İçişleri Bakanlığı’nın 25 Temmuz 2025 tarihli Bakan onaylı yazısı ile İscehisar Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Nesrin Uygun, ilçedeki görevine önceki gün başladı.

İçişleri Bakanlığı’nın 25 Temmuz 2025 tarihli Bakan onaylı yazısı ile

İscehisar Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada Kaymakam Uygun’un, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olduğu ve halihazırda Özyeğin Üniversitesi’nde Kamu Hukuku Yüksek Lisans eğitimine devam ettiği belirtildi.

‘GÖREVİME HEYECAN VE MUTLULUKLA BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIM’

İscehisar Kaymakamı Nesrin Uygun yeni görev yerine ilişkin yayımladığı mesajında şunları kaydetti: “Saygıdeğer İscehisarlılar; köklü geçmişi, üretken insanı ve doğal zenginlikleriyle öne çıkan İscehisar’da Kaymakamlık görevime heyecan ve mutlulukla başlamış bulunmaktayım. ‘Mermerin Başkenti’ olarak dünyaya açılan bu topraklar, Avşar suyunun hayat bulduğu verimli doğası ve kadim kültürüyle de önemli bir değeri temsil etmekte ve güçlü bir yerel dinamizmi bünyesinde barındırmaktadır.

‘İLÇEMİZİN TÜM PAYDAŞLARIYLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMANIN GAYRETİNDE OLACAĞIZ’

Görev sürem boyunca bu dinamizrni koruyup daha da geliştirebilmek adına tüm mesai arkadaşlarım, kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte; üretici firmalarımızdan girişimcilere, sivil toplumdan muhtarlarımıza kadar ilçemizin tüm paydaşlarıyla iş birliği içinde çalışmanın gayretinde olacağız. İnsanı merkeze alan, ilçemizin ekonomik gücünü sosyal refahla dengeleyen, ortak akla dayalı ve kurumsal eş güdümü güçlendiren bir yönetsel perspektif ortaya koymak önceliğim olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizde benden önce görev yapmış meslektaşların başta olmak üzere, bugüne kadar ilçemize hizmet eden görevli veya gönüllü herkese teşekkür eder, desteğini benden esirgemeyeceğine inandığım İscehisarlılara sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim.”