Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, “Asırlardır aynı bayrağın gölgesinde, aynı vatan sevgisiyle görev yapan Emniyet ve Jandarma teşkilatlarımız; milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden, büyük bir fedakârlık ve özveriyle çalışmaktadır.Vatan toprağının her karışında hissedilen bu birlik ruhu, aziz milletimizin güvenliğinin teminatı olmaya devam etmektedir.” dedi.
TEŞEKKÜR VE TEMENNİ
Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü açıklamasının devamında, “Bu anlamlı ve nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın İl Jandarma Komutanımıza ve beraberindeki heyete teşekkür ediyor; Polis Haftası’nın, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
Açıklama, “Birlikte güçlü, birlikte huzurluyuz.” mesajıyla sona erdi.
Jandarma Komutanı Kaya’dan Emniyet Müdürü Erol’a Polis Haftası ziyareti
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kaya ve beraberindeki heyet, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol’u makamında ziyaret etti.

