Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocatepe Anıtı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı için çelenk töreni

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Afyonkarahisar’da Kocatepe Parkı’nda tören düzenlendi. Törende Kocatepe Anıtı’na çelenk bırakılırken, il protokolü Büyük Zafer’in gururunu birlikte yaşadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Afyonkarahisar’da Kocatepe

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Kocatepe Parkı’nda düzenlenen programa Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, İkmal ve Garnizon Komutanı Numan Kıral, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hasan Arslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper ve il protokolü katıldı. Program kapsamında Kocatepe Anıtı’na çelenk bırakıldı. Törende, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin simge noktalarından Kocatepe’de, 30 Ağustos Zaferi’nin yıl dönümü anıldı.

İstiklal mücadelesinin simge şehirlerinden Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen programda, 30 Ağustos Zaferi’nin 104. yıl dönümünün gururu yaşandı. Programda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Büyük Taarruz’un kahramanları ve aziz şehitler rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.