Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köksal, İnşaat Mühendisleri Odası ile bir araya geldi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, İnşaat Mühendisleri Odası Afyonkarahisar İl Temsilciliği heyetini makamında ağırladı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, İnşaat Mühendisleri Odası Afyonkarahisar İl

Başkan Köksal, İnşaat Mühendisleri Odası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Tuna Seçme ile Mehmet Burak Ertürk, Cenk Özkınık ve Fırat Karabulut’la bir araya gelerek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Gerçekleştirilen görüşmede kentte yürütülen çalışmalar ile gündeme ilişikin konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
GÖRÜŞ ALIŞVERİŞI YAPILDI
Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Burcu Köksal, “İnşaat Mühendisleri Odası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Tuna Seçme, Mehmet Burak Ertürk, Cenk Özkınık ve Fırat Karabulut ile görüş alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.