Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kutsan Anadolu Lisesi’nde Pickleball sevinci

  Ülkemizde ilk defa Afyonkarahisar’da oynanmaya başlayan Pickleball sporu tüm

 

Ülkemizde ilk defa Afyonkarahisar’da oynanmaya başlayan Pickleball sporu tüm Türkiye’ye yayılmaya devam ediyor. Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilcisi Mustafa Türk son olarak İzmir Tire Kutsan Anadolu Lisesi’nde oyunun oynandığını açıkladı.

Ülkemizde Pickleball raketlerinin kullanımı konusunda Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilcisi Mustafa Türk’ün başlangıç için olumlu görüşleri ve onayı alınarak, İzmir Tire Kutsan Anadolu Lisesi öğrencilerinin kullanımına verildi.

OKUL YÖNETİMİ BAHÇEDE KORT OLUŞTURDU

Türkiye Temsilcisi Mustafa Türk konuyla ilgili olarak, “İzmir Tire Kutsan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ferit Köroğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Can Üstün bu durumdan çok memnun. Okul yönetiminin bahçede oluşturduğu kortla birlikte öğrencilerin Pickleball sporunu tanımalarını sağlamıştır. Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Pickleball sporunun gelişmesi için bizimle birlikte uzun zamandır çalışan İzmir Pickleball sorumlumuz Nezih Uslu’nun da emeği çok büyük unutmamak lazım” şeklinde konuştu.

‘ÜLKEMİZDE BİR PATLAMA YAŞANACAK’

Türk, “Türkiye’de ilk kez Afyonkarahisar Özel Genç Kalemler Okullarının tanıştığı ve halen çalışmalarını sürdüğü Pickleball sporunun, İzmir Tire Kutsan Anadolu Lisesi’nde de başlaması bu sporun çok daha kısa zamanda okullara yayılmasını sağlayacaktır” dedi. Pickleball sporunun ateşini Afyonkarahisar’dan yakan Uluslararası Pickleball Federasyonu Türkiye Temsilcisi Mustafa Türk, ilimizde Pickleball raketleri yapan şirket ile çalışmalarının devam ettiğini, onların çıkarttıkları ahşap raketlerle deneme süresinin de devam ettiğini, bu sürecin hızlanması ile önümüzdeki yıl Pickleball sporunda ülkemizde bir patlama yaşanacağını ve bundan son derece emin olduğunu ifade etti. Haber Merkezi