Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meryem Betül Çavdar Avrupa ikincisi oldu

Afyonkarahisarlı milli sporcu Meryem Betül Çavdar, Almanya’da düzenlenen Avrupa Para Taekwondo Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza attı.

Afyonkarahisarlı milli sporcu Meryem Betül Çavdar, Almanya’da düzenlenen Avrupa Para

Şampiyonada Türkiye’yi temsil eden başarılı sporcu, rakipleri karşısında gösterdiği performansla Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Elde edilen başarı Afyonkarahisar’da büyük gurur yaşattı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, milli sporcu Meryem Betül Çavdar ile milli takım antrenörleri tebrik edildi.
‘AFYONKARAHİSAR’IN GURURU OLDU’
Uluslararası organizasyonda elde ettiği dereceyle hem Türkiye’yi hem de Afyonkarahisar’ı başarıyla temsil eden Meryem Betül Çavdar’ın başarısı spor camiasında takdir topladı. Avrupa ikinciliğiyle önemli bir başarıya ulaşan milli sporcunun yeni organizasyonlarda da başarılarını sürdürmesi temenni edildi.