Gerçekleştirilen ziyarette sağlık çalışanlarının beklentileri, sendikal çalışmalar ve gündemdeki gelişmeler kapsamlı şekilde değerlendirildi.
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Hasan Arslan, görüşmenin verimli geçtiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Sn. Necip Taşkın, Genel Başkan Vekili Sn. İbrahim Demirel, Afyon Şube Başkanı Sn. Mehmet Aytekin ve Afyon Şube Başkan Yardımcısı Sn. Mevlüt Uyğur’u Gazi Meclisimizde ağırladık. Sağlık çalışanlarımızın beklentilerini, sendikal çalışmaları ve gündemdeki gelişmeleri detaylıca ele aldığımız verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Değerli başkanlarımıza nazik ziyaretleri ve sağladıkları katkılar için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”
TBMM’de gerçekleştirilen görüşmenin, sağlık çalışanlarının taleplerinin değerlendirilmesi ve sendikal çalışmaların istişare edilmesi açısından önemli olduğu belirtildi.

