Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik Defne başkanlık vaadini gerçekleştirdi: İl Emniyet Müdürü Erol okulda

Afyonkarahisar Kocaşaban İlkokulu öğrencilerinden Defne Savrık, sınıf başkanlığı seçiminde verdiği sözü tuttu. Seçim kampanyasında “İl Emniyet Müdürümüzü okula getireceğim” vaadinde bulunan minik Defne, arkadaşlarının desteğiyle başkan seçildi. İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol ise Defne’nin davetini kırmayarak okulu ziyaret etti.

Afyonkarahisar Kocaşaban İlkokulu öğrencilerinden Defne Savrık, sınıf başkanlığı seçiminde verdiği

Afyonkarahisar Ahmet Ömer  Kocaşaban İlkokulu’nda düzenlenen sınıf başkanlığı seçiminde öğrenciler, projelerini arkadaşlarına anlatarak oy istedi. Adaylardan biri olan Defne Savrık, dikkat çekici bir vaatle öne çıktı.
Savrık, sınıf başkanı seçilirse Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol’u sınıflarına davet edeceğini açıkladı. Bu samimi söz, arkadaşlarının da desteğini kazanmasını sağladı.
İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
Defne’nin başkanlık vaadini öğrenen İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, minik öğrenciyi kırmadı. Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile birlikte  okulu ziyaret eden Erol, öğrencilerle bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların güvenliği için çalışıyoruz.” diyen Erol, Defne’nin örnek davranışından dolayı tebrik etti. Ziyaretin ardından konuşan minik başkan Defne, büyük bir sevinç yaşadığını söyledi, “Arkadaşlarıma verdiğim sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. İl Emniyet Müdürümüz geldiği için çok heyecanlandım.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, öğrencilerin yoğun ilgisiyle sona erdi.

Defne’nin ailesi ise çocuklarını bu mutlu günde yalnız bırakmadı.