“2015 YILINDA SİZLERİN DESTEĞİ İLE SEÇİLDİM”
Köksal, 2015 yılında ön seçimle milletvekili seçildiğini, 9 yıl boyunca dört dönem üst üste görev yaptığını belirterek, Afyonkarahisar’da ilk kadın belediye başkanı olduğunu söyledi.
“HİÇBİR KONGREYE KATILMADIM, AMA BURADAYIM”
Hiçbir kongreye katılmadığını ifade eden Köksal, “Merkez İlçe benim ilçem, bu yüzden buradayım. İçimi dökmek ve dertleşmek istedim üyelerimizle.” dedi.
“ÖNÜMÜZDE BİR GENEL SEÇİM VAR”
Köksal, CHP’nin 47 yıl sonra Türkiye’nin birinci partisi olduğunu hatırlatarak, “Kongrelerimiz son derece önemli. Seçeceğimiz yönetimle uyumlu çalışmamız kritik.” ifadelerini kullandı.
“PARTİ İÇİ REKABET ONURLA OLMALI”
“Hayatım boyunca çeşitli ekiplerle karşılaştım. Parti içinde gruplar yarışır ama hiçbir zaman insanların özel hayatına, ailesine iftira atan ve kumpas kuranlar olamaz. İşte bu yüzden onurla rekabet edenler, vefa gösterenlerden yanayım” dedi.
“SÖZ VERİYORUM, AFYON’U ÜÇ VEKİLLE TEMSİL ETTİRECEĞİZ”
Köksal, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ön seçim sözü verdiğini hatırlattı ardından oy toplama ve çalışma sürecinde birlik ve uyumun önemine dikkat çekti, “Saygı çercevesinde hareket edenlerden yanayım sizden de bu yönde taraf olmanızı istiyorum. İlçe, il örgütlerimiz ve belediyemizle uyum içinde çalışırsak söz veriyorum, Afyon’u üç vekille temsil ettireceğiz. Ön seçimle seçileceğiz ve halktan icazetle seçim olacak.” ifadelerini kullandı.

