Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde Yaralıları Ziyaret Etti

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde başlayıp Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine sıçrayan orman yangınında

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde başlayıp Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine sıçrayan orman yangınında yaralanan personelin tedavisi sürerken, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne gelerek yaralıları ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Bakan Memişoğlu’na Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk eşlik etti. Bakan Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale sırasında meydana gelen elim olayda 5 orman işçimiz ve 5 AKUT gönüllümüz şehit olmuştur. Halen 7 yaralımızın tedavisi hastanelerimizde devam etmektedir. Yaralılarımızdan 6’sının durumu iyi, 1 yaralımız ise yoğun bakımda yakın takip edilmektedir. Diğer yaralılarımız taburcu edilmiştir. Hastalarımızın tedavi süreçleri titizlikle takip edilmekte olup, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu acı olayda hayatını kaybeden kahramanlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun.” Bakanlığın açıklamasına göre, hastanede tedavi gören yaralılar arasında durumu ağır olan 1 kişi yoğun bakımda izleniyor. Diğer yaralıların sağlık durumları ise stabil.