Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şampiyon İkizler İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci’yi ziyaret etti

Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, tek yumurta ikizi Eren ve Enes Sert, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti.

Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, tek yumurta ikizi

Lisanslı satranç sporcuları olan ve 5 yıldır okul sporlarında okullarını temsil eden Eren ve Enes Sert’in, il genelinde düzenlenen turnuvalarda 60’ı aşkın madalya kazandığı belirtildi.
‘SATRANÇ DİSİPLİN KAZANDIRIR’
Ziyarette öğrencilerle satranç ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) üzerine sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, satrancın disiplin, sabır ve stratejik düşünme becerilerine katkı sağladığını ifade etti. Sünnetci, “Satranç; hamle yapmadan önce düşünmeyi, sonucu hesap etmeyi öğretir. Bu yönüyle akademik başarıya da büyük katkı sağlar. LGS sınavında da planlı çalışmak, zamanı doğru yönetmek ve hedefe odaklanmak gerekir.” dedi.
Öğrencileri tebrik eden Sünnetci, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Ziyaret, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.