Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Selçuklu Mahallesi’ne yeni minibüs hattı hizmete giriyor

Afyonkarahisar’ın Selçuklu Mahallesi’nde ulaşımı kolaylaştıracak yeni bir minibüs hattı hizmete giriyor. Mahalle Muhtarı Öznur Hız, vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda Çavuşbaş Minibüs Hattı Yönetimi ile yapılan görüşmeler sonucunda yeni güzergâhın oluşturulduğunu duyurdu.

Afyonkarahisar'ın Selçuklu Mahallesi'nde ulaşımı kolaylaştıracak yeni bir minibüs hattı hizmete

Yapılan düzenleme ile Selçuklu Mahallesi sakinleri, çarşı merkezi ile Yeni Devlet Hastanesi’ne daha hızlı ve konforlu şekilde ulaşabilecek. Yeni minibüs hattının yarından itibaren hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.
SEFERLER 10 VE 15 DAKİKA ARALIKLARIYLA YAPILACAK
Yeni hatta ilk minibüs sabah saat 07.30’da mahallede olacak. Sabahın yoğun saatlerinde seferler 10 dakikada bir, günün diğer saatlerinde ise 15 dakikada bir gerçekleştirilecek. Yeni minibüs hattı; Atatürk Caddesi, Maliye Kavşağı, Turgut Özal Caddesi, Paşa Camii Kavşağı, Park Hayat Hastanesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Köprüsü, Güneş Hatun Caddesi, İmam Buhari Camii, Erkmen 100. Yıl Parkı, Bahçeşehir Caddesi, Çevre Yolu, Otogar Kavşağı ve Nedim Helvacıoğlu Caddesi güzergâhını takip ederek Yeni Devlet Hastanesi’ne ulaşacak. Dönüş güzergâhında ise Park Afyon yönünden hareket edecek araçlar; Park Hayat Hastanesi, Necmettin Erbakan Köprüsü, Güneş Hatun Caddesi, Fidankent ve Seçme Siteleri, Şahmer Sitesi, Otogar Kavşağı, Devlet Hastanesi, Park Hastanesi, Mecidiye, Ziraat Kavşağı ve çarşı merkezine ulaşım sağlayacak.
MUHTAR HIZ’DAN TEŞEKKÜR
Selçuklu Mahalle Muhtarı Öznur Hız, yeni hattın mahalle sakinlerinin ulaşımına önemli katkı sağlayacağını belirterek, talebin karşılanmasında emeği bulunan Çavuşbaş Minibüs Hattı esnafı ile yönetimine teşekkür etti. Yeni güzergâhın Selçuklu Mahallesi sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.