TFF 2. Lig ekiplerinden Hes İlaç Afyonspor, ligin 4. haftasında Batman Petrolspor ile karşılaştı. Karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılan Şimşekler, ligde 10. sıraya geriledi.
Mor beyazlı ekip önceki akşam oynadığı Batman Petrolspor maçında sahadan 1-0 yenik ayrıldı. İlk yarısı 0-0 sonuçlanan karşılaşmada Afyonspor ikinci yarıda yediği tek golle rakibine boyun eğerek sahadan yenik ayrıldı. Bu sonuç sonrasında ise 4 puanla ligde 10. sıraya yerleşti.
LİGDE İLK YENİLGİSİNİ ALDI
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan temsilcimiz Hes İlaç Afyonspor, 4. Hafta karşılaşmasında Batman Petrolspor deplasmanına gitti. Karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılan Şimşekler, ligde ilk yenilgisini almış oldu. Ligin ilk haftasında Nazilli Belediyespor ile berabere kalan, ikinci haftasında Bursaspor’u evinde 1-0 mağlup eden, üçüncü haftada ise bay geçen Hes İlaç Afyonspor, ligde ilk yarayı aldı. Ev sahibi takım 65. Dakikada Ebu Sıddık Çelik’in attığı golle galibiyete ulaşırken, Şimşekler’de Şiyar Kepir 90+7’de kırmıza kart gördü.
AFYONSPOR POZİSYONLARA GİRMEYE ÇALIŞTI
Hes İlaç Afyonspor maça hızlı başlasa da ilk 5 dakikada girilen pozisyonlardan faydalanamadılar. 10-15. dakikalardan itibaren de ev sahibi Batman Petrolspor oyuna ortak oldu. Oyunun ortada geçtiği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı. Etkili olabilecek bir atak yapıldığını göremediklerini söyleyen taraftarlar, oyuncu değişikliklerinin de oyun planına uymadığını ifade ettiler. Defans oyuncusunun hatası ile kazanılan penaltı sonucu Batman Petrolspor öne geçti. Golden sonra Afyonspor, ataklarla diri görünmeye ve pozisyonlara girmeye çalışsa da forvet hattındaki problem ön plana çıktı. Taraftarlar takımda ilk haftaların verdiği organizasyon ve kondisyon eksikliğinin gözlendiğini dile getirdiler. Ömer Koçak

