Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Son bir haftada 16 şahsa 80 bin 734 TL, 38 araca 329 bin 9 TL idari para cezası

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, 1-8 Eylül tarihleri arasında il genelinde yaptığı denetimlerde 16 şahsa 80 bin 734 TL, 38 araca 329 bin 9 TL idari para cezası uyguladı. Ayrıca çeşitli suçlardan aranması bulunan 14 şahıs yakalandı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, 1-8 Eylül tarihleri arasında il

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, 1-8 Eylül tarihleri arasında aranması olan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar ile şok uygulamalar gerçekleştirdi. Ayrıca, kız öğrenci yurtları çevresi, Hıdırlık mesire alanı ve Erenler çevresinde çeşitli denetimler yaptı. Bu kapsamda hapis cezası bulunan 5 şahıs ve ifadesinin alınmasına yönelik 9 şahıs olmak üzere aranması bulunan toplam 14 şahıs yakalandı. Denetimlerde 7 bin 253 şahıs ve 2 bin 313 araç sorgusu yapılırken, 2 kurusıkı tabanca, 11 bıçak, 37 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Toplamda ise 16 şahsa 80 bin 734 TL, 38 araca 329 bin 9 TL idari para cezası uygulandı.

HIRSIZLIK OLAYLARINA İLİŞKİN ETKİN MÜDAHALE

Afyonkarahisar il merkezinde bir açıktan hırsızlık, bir otodan hırsızlık, bir iş yerinden ve kurumdan hırsızlık ve bir evden hırsızlık olayları ile ilgili yapılan operasyonel çalışmalar sonucunda, suça konu olan 6 adet evcil kuş, 1 adet bisiklet, 1 adet cep telefonu, 1 adet motosiklet bulundu.

‘ÇALIŞMALARIMIZ TİTİZLİKLE VE ÖZVERİLİ ŞEKİLDE DEVAM ETMEKTEDİR’

‘Kendisini asker, polis, savcı, banka ve sigorta çalışanı’ şekilde tanıtan şahıslar tarafından dolandırılmaya çalışılan 5 vatandaşın toplamda 5 milyon 300 bin TL tutarındaki paralarının şüpheli hesaplara aktarılması engellenirken, vatandaşların da mağdur olmasının önüne geçildi. Gerçekleştirilen denetimlere ilişkin olarak yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Çalışmalarımız titizlikle ve özverili şekilde devam etmektedir.”