Belediye Başkanı Özaşkın, 2026 yılının ilk nikah akdini gerçekleştirdi. Mehmet ile Hava Daldal çiftinin kızları Makbule Daldal ile Recep ve Fatma Aktepe çiftinin oğulları Ramazan Aktepe düzenlenen törenle dünya evine girdi. Nikah töreni; şahitler, aileler ve davetlilerin katılımıyla Belediye Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi. Genç çiftin nikahını kıyan Başkan Özaşkın, nikah akdinin ardından aile cüzdanını gelin Makbule Daldal’a takdim etti.
‘EVLİLİK; KARŞILIKLI SEVGİ, SAYGI VE ANLAYIŞ TEMELİ ÜZERİNE KURULAN KUTSAL BİR BİRLİKTELİKTİR’
Nikah sonrası açıklamalarda bulunan Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, genç çifti tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: “2026 yılının ilk nikahını kıymaktan büyük mutluluk duydum. Makbule ve Ramazan kardeşlerimize bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Evlilik; karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış temeli üzerine kurulan kutsal bir birlikteliktir. Rabbim yuvalarını daim, birlik ve beraberliklerini güçlü kılsın.” Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
Şuhut’ta 2026 yılının ilk nikahı kıyıldı
Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, Makbule Daldal ve Ramazan Aktepe çiftinin nikah akitlerini gerçekleştirerek 2026 yılının ilk nikahına imza attı.

