Afyonkarahisar Süper Amatör Lig’in tamamlanmasının ardından İl Disiplin Kurulu 16 Nisan’da oynanan iki karşılaşma için alınan kararları açıkladı.
Ligde 16 Nisan 2023 tarihinde Afyonkarahisar Demirspor ile Susuz Belediyespor karşılaşmasında Demirspor ekibinden Ahmet Çakır ve Hüseyin Yaylacıklıoğlu sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 1 müsabakalardan men edildi.
DEMİRSPOR EKİBİNDEN 2 KİŞİ MEN CEZASI ALDI
İl Disiplin Kurulu’nun 16 Nisan tarihinde oynanan karşılaşma için aldığı karar şu şekilde: “16 Nisan 2023 tarihinde oynanan Afyonkarahisar Demirspor – Susuz Belediyespor Süper Lig Futbol müsabakasında oyundan ihraç edilen Afyonkarahisar Demirspor takımı oyuncusu Ahmet Çakır’ın sportmenliğe aykırı hareketi nedeni ile FDT 36-1/a ile 92/4 maddeleri uyarınca 1 maç müsabakalardan men cezası ile cezalandırılmasına ve aynı müsabakada oyundan ihraç edilen Afyonkarahisar Demirspor takımı oyuncusu Hüseyin Yaylacıklıoğlu’nun sportmenliğe aykırı hareketi nedeni ile FDT 36-1/a ile 92/4 maddeleri uyarınca 1 maç müsabakalardan men cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.”
KADİR GÜNEŞ, 1 MAÇ MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ALDI
Aynı tarihte oynanan bir diğer karşılaşmada ise Salar Belediyespor oyuncusu Kadir Güneş, 1 maç müsabakalardan men cezası aldı. ASKF’nin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “16 Nisan 2023 tarihinde oynanan Çağlayan Belediyespor – Salar Belediyespor Süper Lig Futbol müsabakasında oyundan ihraç edilen Salar Belediyespor takımı oyuncusu Kadir Güneş’in sportmenliğe aykırı hareketi nedeni ile FDT 36-1/a ile 92/4 maddeleri uyarınca 1 maç müsabakalardan men cezası ile cezalandırılmasına karar verildi” denildi.
Haber Merkezi

