Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Afyonkarahisar’ın gururu olan başarılı güreşçiler, 13-19 Haziran’da yeni şampiyonluklar için mindere çıkacak.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, kampa giren Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcuları olan Yağmur Karabacak, Hava Konca ve Milli Takım antrenörü Yakup Yağcı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “13-19 Haziran 2022 tarihlerinde Romanya’da yapılacak olan Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcularımızdan Yağmur Karabacak, Hava Konca ve Milli Takım antrenörü Yakup Yağcı katılacak. Başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. Antrenör Yağcı’nın yönetiminde sporcular Yağmur Karabacak ve Hava Konca müsabakalara sıkı hazırlanıyor.
ROMANYA’DA YARIŞACAKLAR
Taşoluk Belediye Spor Kulübü Güreş takımında yer alan Yıldız sporcular Yağmur Karabacak ve Havva Konca Antalya’da düzenlenen Uluslararası Zafer kupasında elde ettikleri derecelerle Romanya’da organize edilecek olan Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardı. Antalya’da yapılan Uluslararası Zafer Kupası’nda 40 kiloda Yağmur Karabacak birinci, Hava Konca ikinci olmuştu. Kısa bir sürede Afyonkarahisar’ın gururu olan Taşoluklu başarılı güreşçiler, Romanya yolcusu olmadan önce kampa girmişlerdi. Ömer Koçak

