Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘TOKİ’nin projesinde böyle bir skandal kabul edilemez’

Dinar ilçesinde yapımı devam eden Galericiler Sitesi’ndeki projeyi üstlenen şirketin yaklaşık iki aydır işçilerin maaşlarını ödemediği ileri sürülürken, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, konuya ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.

Dinar ilçesinde yapımı devam eden Galericiler Sitesi'ndeki projeyi üstlenen şirketin

“Emekçinin alın terini gasp eden, işçinin maaşını ödemeyen kim varsa bilsin ki karşısında bizleri bulacaktır” diyen İl Başkanı Mısırlıoğlu, TOKİ’nin sorumluluğundaki bir projede böyle bir skandalın yaşanmasını büyük bir ayıp olarak nitelendirdi. Mısırlıoğlu, “Bu memlekette alın teri kutsaldır. Kimse emeği hiçe sayamaz. İlgili kurumlar derhal harekete geçmeli, işçilerimizin mağduriyeti giderilmelidir. İYİ Parti olarak emekçimizin yanındayız ve bu sürecin takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

‘DİNAR HALKI DA, EMEKÇİLERİMİZ DE SAHİPSİZ DEĞİLDİR’

Mısırlıoğlu, işçilerin yaşadığı mağduriyetin görmezden gelinemeyeceğini vurgulayarak yaptığı açıklamanın devamında şunları söyledi: “İşçilerimizi görmezden gelenlere açıkça söylüyorum; Dinar halkı da, emekçilerimiz de sahipsiz değildir. Hakkı gasp edilen tek bir işçi dahi kalmayıncaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.”