Gündem Asayiş Politika Spor
E-Gazete Canlı Yayın Şehir Kameraları
Canlı Yayın Kutusu

CANLI YAYIN

Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Eğitim-Sen emekli üyelerine ziyaret

Türk Eğitim-Sen Afyon Şubesi, uzun yıllar eğitim camiasına ve sendikaya özveriyle hizmet etmiş üyelerini emeklilik sürecine uğurlarken yanlarında olarak örnek bir vefa gösterdi.

Türk Eğitim-Sen Afyon Şubesi, uzun yıllar eğitim camiasına ve sendikaya

Emeklilik için müracaat eden ve memuriyet hayatları boyunca Türk Eğitim-Sen çatısı altında sendikal mücadeleye kararlılıkla destek veren öğretmenler, son mesai günlerinde Şube Başkanı Muhtar Demirci ve Başkan Yardımcısı İbrahim Eser’in katılımıyla Afyon Lisesi’nden Turgay Yaldızkaya, 27 Ağustos İlkokulu’ndan Recep Narcı, Atatürk İlkokulu’ndan Veysel Yağan, Atatürk Lisesi’nden Yusuf Zor, Kocatepe Ortaokulu’ndan Sare Şimşek, Yavuz Selim İlkokulu’ndan Leyla Ataş ve sendikanın uzun yıllar emek veren ismi Sema Yalova’ya teşekkür edildi.

MÜCADELELERİNE SIRT ÇEVİRMEK BİZİM FITRATIMIZA UYMAZ

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhtar Demirci yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Emekli olan üyelerimizin her biri, eğitim camiamız ve sendikamız için birer değer. Onları unutmak, mücadelelerine sırt çevirmek bizim fıtratımıza uymaz. Bugün sendikamızın bu noktada olmasında emekleri bulunan bu kıymetli öğretmenlerimizi yeni hayatlarına uğurlarken, her zaman yanlarında olacağımızı da ifade ettik. Türk Eğitim-Sen, üyeleri için her zaman bir yuva olmaya devam edecektir.” Ziyaret edilen öğretmenlere emeklilik hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk dileklerinde bulunuldu.

Reklamı Geç