Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aktaş MotoFest’i Değerlendirdi: “500 Bini Aşacağını Düşünüyoruz”

Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş, 9. NG Afyon Motofest kapsamında gerçekleştirilen organizasyona ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aktaş, uluslararası organizasyonun başarıyla tamamlanması için kentte tüm kurumların yoğun bir çalışma yürüttüğünü söyledi.

Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş, 9. NG Afyon Motofest kapsamında gerçekleştirilen

Müsabakaların açılışının gerçekleştirildiğini belirten Vali Aktaş, hafta sonu boyunca antrenmanların yanı sıra birinci ve ikinci yarışların yapılacağını ifade etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftası’nın yoğun programının hemen ardından uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirten Aktaş, organizasyonun yalnızca Afyonkarahisar açısından değil, Türkiye açısından da büyük önem taşıdığını vurguladı.

Vali Aktaş, uluslararası organizasyonlarda yapılabilecek herhangi bir hata veya eksikliğin kentin ve ülkenin itibarı açısından önem taşıdığına dikkat çekerek, güvenlikten sağlığa, belediyeden diğer kurumlara kadar tüm paydaşların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirtti.

“400 BİNE ULAŞTIK”

MotoFest’in ziyaretçi sayısına ilişkin de bilgi veren Aktaş, organizasyonun 3 bin kişiyle başlayan bir süreçten bugün 400 bin ziyaretçiye ulaştığını belirtti.

Ziyaretçi sayısının hafta sonuyla birlikte daha da artmasını beklediklerini dile getiren Aktaş, “500 bini aşacağını düşünüyoruz, umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Festival alanındaki hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Vali Aktaş, tüm sporcuları, motosiklet tutkunlarını ve vatandaşları festival ile yarışmalara davet etti.