Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Yiğitbaşı, Bakan Yerlikaya’ya teşekkür etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen büyük çaplı bir operasyona ilişkin detayları paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen büyük çaplı bir operasyona

Afyonkarahisar’da Yasa Dışı Silah Operasyonu: 3 Bin 450 Tabanca Gövdesi ve 80 Bin 790 Silah Parçası Ele Geçirildi

Yapılan operasyonda, 3.450 tabanca üretilebilecek tabanca gövdesi ve 80.790 adet silah tamamlayıcı parça ele geçirildiği açıklandı. Bakan Yerlikaya, ruhsatsız silah ticaretine karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirterek, halkın huzurunu bozan bu tür kaçakçılık faaliyetlerinin asla hoşgörülmeyeceğini vurguladı.

Operasyon Detayları: “Ruhsatsız Silahlarla Mücadele Devam Edecek”

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü KOM ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda, durdurulan bir araçta yapılan aramada büyük bir silah kaçakçılığına ait materyaller ele geçirildi. Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre, operasyon sırasında 3 şüpheli yakalandı ve 2’si tutuklandı, 1’i ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen bu operasyona dair açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Nereye gizlerseniz gizleyin, ruhsatsız silahları tek tek bulup ortaya çıkaracağız. Halkımızın huzurunu bozmanıza asla müsaade etmeyeceğiz!” ifadelerini kullandı. Ayrıca, silah kaçakçılarına yönelik operasyonların ülke genelinde devam edeceği ve bu konuda kararlı bir duruş sergileneceği belirtildi.

Afyonkarahisar Valisi’nden Bakan Yerlikaya’ya Teşekkür

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya operasyona verdiği destek için teşekkür etti. Vali Yiğitbaşı, operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanım, şahsım ve Emniyet Teşkilatımız adına destekleriniz için teşekkür ederiz. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimize gerçekleştirdikleri bu başarılı operasyondan dolayı teşekkür ederim. Emekleriniz için sağ olun arkadaşlar” dedi.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği başarılı operasyon, kamuoyunda büyük takdir topladı ve silah kaçakçılığıyla mücadelede önemli bir adım olarak öne çıktı.