Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Veteranlar, Kurum Müdürlerine karşı

  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Amatör Spor Haftası olması

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Amatör Spor Haftası olması sebebiyle düzenlediği maç Veteranlar ve Kurum Müdürleri arasında geçerken, karşılaşmada Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın eşi Burhan Selim Yiğitbaşı da oynadı.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği maçta Veteranlar ve Kurum Müdürleri karşı karşıya geldi. Afyonkarahisar’da kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Veteranlar ile Kurum Müdürleri arasında futbol maçı düzenlendi. Müsabakada B Klasman Yardımcı Hakemi Dr. Kurtuluş Aslan, C Klasman Yardımcı Hakem Ali Çakır, Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem Huriye Gamze Aslan ve Bölgesel Hakem İbrahim Elmas görev aldı. Maçta Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın eşi Op. Dr. Burhan Selim Yiğitbaşı da forma giydi.

KASAPOĞLU MAÇI İZLEDİ

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Amatör Spor Haftası kapsamında Veteranlar ile Kurum Müdürleri arasında düzenlenen futbol maçını ziyaret etti. Maçı İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile birlikte Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, ASKF Genel Sekreteri Alişan Akgün ve Futbol İl Temsilci Mustafa Türkmen de izledi. Ömer Koçak