Sandıklı doğumlu olan Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı ve aynı zamanda İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi Yaşar, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, ilçede yürütülen çalışmalar ve belediyecilik alanındaki tecrübeler üzerine sohbet edildi. Görüşmede, iki belediye arasındaki dayanışmayı ve iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. İki belediye arasında yapılabilecek iş birliklerinin sadece kurumlar arası değil, aynı zamanda iki ilçe vatandaşlarının arasında da kardeşlik bağlarını pekiştireceğini vurgulandı. Sandıklı Belediye Başkanı Öztaş, nazik ziyaretleri için hemşehrisi Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar’a teşekkür etti.
SANDIKLI’DAKİ DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI VE PLANLANAN PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, ilçenin enerji ihtiyaçları ve sorunları için de çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor. Belediye Başkanı Öztaş, Afyonkarahisar Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Tuncay Gezer’i ziyaret etti. Ziyarette, Sandıklı’daki doğalgaz çalışmaları ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Öztaş, doğalgaz altyapısının Sandıklı için önemli bir yatırım olduğunu vurguladı. Şirket Müdürü Gezer’e misafirperverliği için teşekkür eden Öztaş, “Tüm çabamız Sandıklı için” diyerek, iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
‘HEDEFİMİZ DAHA YAŞANABİLİR BİR SANDIKLI’
Öte yandan Başkan Öztaş, Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sazak Mahallesi’nde belirli bir plan dahilinde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi. Öztaş, çalışma yapılan mahalleyi ziyaret ederek ekiplerden bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet etti. Yenidünya, Kırlangıç, Şehrazat, Kasımpatı ve Ufuk sokaklarının da içinde yer aldığı bölgede etaplar halinde devam eden düzenlemelerle, mahallenin genel çehresinin yenilenerek, güzelleştirileceği belirtildi. Öztaş, yaptığı değerlendirmede “Mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor, imkânlarımız doğrultusunda adım adım çözüme kavuşturuyoruz. Hedefimiz daha yaşanabilir bir Sandıklı” ifadelerini kullandı.

