Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni Parti Merkez İlçe ön seçiminde adaylar Afyonşehir’e konuştu

Yeni Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı ön seçiminde adaylar Hasan Şallı ve Betül Kayabaşı, seçim sürecine ilişkin Afyonşehir Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Yeni Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı ön seçiminde adaylar Hasan

Merkez İlçe Başkanlığı ön seçiminde aday olan Hasan Şallı, partiye yönelik üye ilgisinin kısa sürede arttığını belirterek, “İsmimiz de yeni. Üyelerimiz çok kısa zamanda teveccühü gösterdiler. Afyon’da beş bine yakın üyemiz oldu” dedi. Merkez ilçede 1341 kişinin oy kullanacağını belirten Şallı, “Merkez ilçede bin üç yüz kırk bir kişi şu an oy kullanıyor. Demokrasi şöleni şeklinde geçiyor. İki ekip de dostane, partimizi en iyi yerlere taşımak için iddialı açıklamalarda bulundular” ifadelerini kullandı. Şallı, seçimde yarışan her iki tarafa da başarılar dileyerek, “Her iki tarafa da başarılar diliyorum. Hem kendime hem Betül Hanım’a” diye konuştu. Katılımın yüksek olduğunu belirten Şallı, “Katılım çok yüksek, bini aşacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

BETÜL KAYABAŞI: KAZANAN YENİ PARTİ OLACAK

Diğer aday Betül Kayabaşı ise seçimdeki katılımın yoğun olduğunu belirterek, “Afyonkarahisar Yeni Partimiz, katılımlarımız gayet yoğun ve gayet güzel gidiyor. Şu anda yaklaşık bir buçuk saate yakın bir zamanımız kaldı” dedi. Seçim sürecinin şölen havasında geçtiğini ifade eden Kayabaşı, “Oylamanın bitmesine şölen havasında geçiyor. Gayet de mücadeleci insanlarla birlikte hedefimize doğru ilerliyoruz. Kazanan Yeni Parti olacak” diye konuştu. Katılımın özellikle sabah saatlerinde yoğun olduğunu belirten Kayabaşı, “Katılım yoğun, çok yoğun. Özellikle sabah saatlerinde katılımımız çok yoğundu. Şimdi tabii seçim saati sona eriyor. Hızlanacak mı bilemeyiz ama şu an için her şey yolunda, yerinde” ifadelerini kullandı.

DİVAN ÜYESİ ERCENK: KATILIM ÇOK GÜZEL

Seçimi değerlendiren divan üyesi Tuncay Ercenk de Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı ön seçiminin gerçekleştirildiğini belirterek, “Bugün Afyon’dayız. Afyonkarahisar Merkez İlçe seçimini yapıyoruz. Katılım çok güzel, çok güzel bir çalışma yapmış arkadaşlar” dedi. Ercenk, seçim sürecine ilişkin, “Gerçekten başarılar diliyorum. İnşallah Yeni Parti olarak bu coşkuyu ve heyecanı iktidara taşıyacağız. Ben bu konuda çok mutluyum” ifadelerini kullandı. Ercenk, açıklamasının sonunda, “Başaracağız inşallah. Sayın Özgür Özel liderliğinde partimizi iktidara taşıyacağız. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.