Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Yönetici Vizyonu’ eğitimleri tamamlandı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Yönetici Vizyonu Projesi” kapsamında düzenlenen eğitim seminerleri tamamlandı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Yönetici Vizyonu Projesi”

Bayat’taki “Bir Adım Önde: Rehberlik ve Özel Eğitimde Yönetici Vizyonu” başlıklı seminere, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Derviş Özçal, Rehberlik ve Araştırma Merkezi yöneticileri ile ilçede görev yapan okul ve kurum idarecileri katıldı.

YEDİ İLÇEDE YÖNETİCİLERE ÖZEL EĞİTİM SEMİNERLERİ

Proje sürecinde Afyonkarahisar’ın 7 ilçesinde görev yapan okul yöneticilerine, rehberlik ve özel eğitim konularında bilgilendirme seminerleri düzenlendi. Eğitimlerde, yöneticilerin mesleki gelişimlerine katkı sunacak güncel bilgiler paylaşılırken, vizyonlarını güçlendirmeye ve özel eğitim hizmetlerinde daha etkili iletişim becerileri kazandırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, katılım sağlayan tüm yöneticilere teşekkür ederek, “Eğitim alanında güçlü adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” mesajını paylaştı.