Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arslan’dan, Bebek Katiline sert tepki!

AK Parti Milletvekili Arslan, İsrail Başbakanı soykırımcı Netanyahu’nun Türkiye’yi hedef alan sözlerine sert tepki gösterdi: “İyi dinle Netanyahu! Türkiye senin seçim malzemen veyahut tehdit edebileceğin sıradan bir ülke değil. Ekranlarda, masa başında Türkiye’ye dil uzatmak kolay. Büyük lokmaya göz diken, boğazında kalacağını da hesabına katmalı”

AK Parti Milletvekili Arslan, İsrail Başbakanı soykırımcı Netanyahu’nun Türkiye’yi hedef

AK Parti Afyon Milletvekili Hasan Arslan, Soykırımcı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Türkiye’yi hedef alan son açıklamalarına sert tepki gösterdi, “Ekranlarda, masa başında Türkiye’ye dil uzatmak kolay” dedi. Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Arslan, Gazze’de on binlerce masum insanı katletmesinden dolayı Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından ‘Savaş suçlusu’ ilan edilen Gazze Kasabı Netanyahu’nun 27 Ekim’de yapılacak seçimler yaklaşırken Türkiye’yi hedef alan söylemlerine ve çaresizliğine dikkat çekerek, “Netanyahu, seçim sandığı yaklaşınca yine Türkiye’ye saldırarak koltuğunu kurtarmaya çalışıyor” vurgusu yaptı.

TARİH SENİ, BEBEKLERİN KANINI ELİNDE TAŞIYAN BİR ZALİM OLARAK YAZACAK

Sosyal medya paylaşımında soykırımcı Netanyahu’ya seslenen Milletvekili Arslan, şunları dile getirdi: “İyi dinle Netanyahu! Türkiye senin seçim malzemen veyahut tehdit edebileceğin sıradan bir ülke değil. Sen koltuk hesabı yaparken Gazze’de çocuklar, senin katillerden oluşan sözde ordunun öldürdüğü babalarının mezarını arıyor, anneler evlatlarını toprağa veriyor. Filistin’in mazlumları ise Türkiye’nin adaletini bekliyor. Ekranlarda, masa başında Türkiye’ye dil uzatmak kolay. Karşında Türkiye olduğunu anlamak ise çok daha ağır gelir. Büyük lokmaya göz diken, boğazında kalacağını da hesabına katmalı. Netanyahu, Türkiye’ye saldırarak koltuğunu kurtaramazsın. Tarih seni, el kadar bebeklerin kanını elinde taşıyan aşağılık bir zalim olarak yazacak. Öldürdüğün bebeklerin hesabını vermeden ölmeyeceksin!” Buğra Avşar