Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Avcı: Terörle müzakere olmaz, mücadele olur

Büyük Birlik Partisi (BBP) Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Veysel Avcı,

Büyük Birlik Partisi (BBP) Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Veysel Avcı, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Türkiye’de terörü bitirmek üzere yaklaşık 9 aydır yürütülen ‘Terörsüz Türkiye’ sürecini değerlendirdi ve süreçte gelinen noktayı sert bir şekilde eleştirdi. Avcı, geçen sene ekim ayında Cumhur İttifakı ve DEM Parti’nin karşılıklı heyetlerin görüşmesiyle başlayan ve terörist başı Abdullah Öcalan’ın silah bırakma çağrısının ardından geçtiğimiz cuma günü terör örgütü PKK’nın bir kısım üyesinin Süleymaniye’de silahları kazanda yakarak bırakmasına ilişkin sürece ilişkin açıklamalarda bulundu. ‘Terörle müzakere olmaz, mücadele olur’ vurgusu yapan Avcı, şunları söyledi: “Munzur ve Mercan dağları başta olmak üzere sorumluluk alanlarındaki kırsalda ‘ara bul, yok et’ prensibiyle teröristlere yönelik operasyon yapan Mehmetçiklerimiz karla kaplı araziler, dondurucu soğuklar, sarp kayalık ve ormanlık alanlar gibi zorlu arazi ile iklim koşullarına rağmen geçmişten günümüze kadar görevlerini kararlılıkla sürdürdü. Yer yer kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu arazileri didik didik arayarak teröristlerin kış üstlenmesine geçit vermeyen timler, teröristlerin barınabilecekleri mağara, sığınak ve barınakları bir bir bulup imha etti.

‘NE OLDU DA BEBEK KATİLİ TERÖRİST ELEBAŞI ABDULLAH ÖCALAN’A UMUT HAKKI VERECEĞİZ BİZ!’

Tabii bunlar olurken teröristler tarafından haince öldürülen kahraman askerlerimiz şehit oldular, gazi oldular. Sanki ülkemizde kimse can vermedi, kimsenin canı yanmadı, yuvası yıkılmadı. Ne oldu da bebek katili terörist elebaşı Abdullah Öcalan’a umut hakkı vereceğiz biz!  Ona umut olarak sadece ölmek değil; acı vererek öldürmek yakışır. Bebek katili Apo’yu ülkemizin en güzel yerinde milletimize karşı, göstere göstere yağlı urgana asmak gerekir. Bugüne kadar verilen canları, dökülen kanları ve acımızı dindirir mi bilemem ama en azından hafifletir.

‘KAN DÖKMEYİ SEVEN BİR MİLLET DEĞİLİZ. ANCAK SÖZ KONUSU VATAN İSE DÜNYANIN ŞAH DAMARINI KESERİZ’

Bunca şehit veren bir ülkede, terör örgütünün adına zafer işaretleriyle, terörist başının fotoğraflarıyla eylemler yapılmasına müsaade ederseniz, bu eylemlerin büyük şehirlerden küçük kentlere ve oradan ilçelere kadar yayılmasına göz yumarsanız, bugün yarın bu teröristler aramızda olacak kılıktan kılığa girecek bu toplumda ciddi bir tahrik meydana getirtecek. Konuşmalarımı Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun şu sözleriyle kapatmak istiyorum, ‘Kan dökmeyi seven bir millet değiliz. Ancak söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz.’ Geçmişten günümüze kadar dünyanın her bir tarafında her  türlü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmalarda  şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum.”