Ana Sayfa Arama Video
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden tarımsal kalkınma için yeni iş birliği

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ), bölgesel tarımsal kalkınmaya katkı sağlamak

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ), bölgesel tarımsal kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla yeni iş birlikleri kurmaya devam ediyor.

Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahadır Sayıncı ile Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sinem Öztürk Erdem, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ile bir araya gelerek, ilçenin tarımsal potansiyelinin daha verimli kullanılmasına yönelik ortak projeleri değerlendirdi. Üniversitenin akademik birikimi ve teknik altyapısının, Pazaryeri’ndeki yerel üretime doğrudan katkı sağlaması hedeflenirken, kısa vadede uygulanabilir projelerin hayata geçirilmesi konusunda mutabakata varıldı.

BŞEÜ ve Pazaryeri Belediyesi iş birliğiyle tarımsal kalkınmanın desteklenmesi ve bölge çiftçilerinin gelişimine katkı sağlanması amaçlanıyor.